سازگاری و بقا:

راهکارهایی برای مقابله با بحران آب و هوایی

راهکارهایی برای مقابله با بحران آب و هوایی حیوان خانگی: از وقوع سیل های ویرانگر در پاکستان گرفته تا حریق های جنگلی در سیبری، تاثیر شرایط اضطراری آب و هوایی در سراسر جهان احساس می شود و هم اکنون سازمان ملل خواهان سرمایه گذاری بیشتر برای مساعدت با کشورها بمنظور سازگاری با شرایط بی ثبات محیط زیستی در جهان است.


به گزارش حیوان خانگی به نقل از ایسنا، همه کشورها نیاز دارند انتشار سوخت های فسیلی را به میزان عمده ای کاهش داده و مرحله گذار به اقتصاد کم کربن را در پیش گیرند تا احتمال دستیابی به هدف کاهش دمای جهانی کمتر از ۱.۵ درجه بالاتر از سطح پیش از صنعتی شدن وجود داشته باشد.
همچنین با توجه به این که خیلی از کشورها گرفتار وقوع حوادث شدید آب و هوایی مکرر هستند که امنیت غذایی و ثبات جهانی را تهدید می کند، باید اقدامات فوری برای مساعدت با کشورها با هدف سازگاری با کره زمین اتخاذ کنند.
به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل، در ادامه به روش های آزمایش شده اشاره شده که کشورها می توانند در برخورد با تغییرات آب و هوایی انعطاف پذیرتر شوند.
۱- سیستم های هشدار اولیه: نتایج مطالعات نشان می دهد که سیستم هشدار ۲۴ ساعته در مورد وقوع موج گرما یا توفان می تواند لطمه ها و خسارت های بعدی را تا ۳۰ درصد کم کند. سیستم های هشدار اولیه که پیش بینی هایی از وضعیت آب و هوایی ارائه می کنند، یکی از مقرون به صرفه ترین اقدامات سازگاری و انطباق پذیری هستند که به ازای هر دلار سرمایه گذاری شده، حدود ۹ دلار سود کلی به همراه دارد.
با هشدارهای بموقع، افراد می توانند با مسدود ساختن درهای ورودی با کیسه های شن به هنگام پیش بینی سیل یا تخلیه خانه های خود اقدامات اولیه را انجام دهند. اما هم اکنون، یک سوم جمعیت جهان هنوز به اندازه کافی تحت پوشش سیستم های هشدار اولیه قرار ندارند و در حالی که تلاش ها بیشتر بر وقوع حوادثی همچون توفان، سیل و خشکسالی متمرکز شده، خطرات دیگر مانند موج گرما و حریق جنگلی باید شامل این سیستم هشدار اولیه شده و در نظر گرفته شوند.
۲- بازسازی و ترمیم اکوسیستم: دهه احیای اکوسیستم سازمان ملل که توسط برنامه محیط زیست این سازمان (UNEP) و شرکای آن در سال ۲۰۲۱ راه اندازی گردید، یک جنبش جهانی برای احیای اکوسیستم های جهان است. این تلاش جهانی برای بازسازی نه فقط کربن را جذب می کند، بلکه "خدمات اکوسیستم" برای دفاع از جهان در مقابل مخرب ترین تاثیرات آن را بیشتر می کند.
در شهرها، احیای جنگل های شهری موجب خنک شدن هوا و کاهش موج گرما می شود. در یک روز آفتابی معمولی، وجود یک اصله درخت اثر خنک کننده ای معادل دو دستگاه تهویه مطبوع خانگی دارد که به مدت ۲۴ ساعت فعال است.
۳- زیرساخت های مقاوم در مقابل شرایط آب و هوایی: زیرساخت های مقاوم در مقابل شرایط آب و هوایی به دارایی ها و سیستم هایی مانند جاده ها، پل ها و خطوط برق اشاره دارد که می توانند در مقابل شوک های ناشی از تاثیرات شدید آب و هوایی مقاومت کنند. زیرساخت عامل ۸۸ درصد از هزینه های پیش بینی شده سازگاری با تغییرات آب و هوایی است.
۴- تامین آب و امنیت: موضوع تغییرات اقلیمی از جنبه های بسیاری مسائل مربوط به آب همچون سیل، خشکسالی، بالا آمدن سطح آب دریاها یا حتی حریق های جنگلی را شامل میشود. انتظار می رود تا سال ۲۰۳۰، از هر دو نفر یک نفر با کمبود شدید آب مواجه شود. همین طور سرمایه گذاری در کارآمد ساختن شیوه های آبیاری بسیار مهم خواهد بود برای اینکه کشاورزی ۷۰ درصد از مجموع مصرف آب شیرین در جهان را تشکیل می دهد. علاوه بر این، مطالعات نشان می دهد که سرمایه گذاری در سیستم های جمع آوری آب باران باید پایدار باشد تا آنها را به شکل گسترده تر در دسترس قرار دهد.
۵- برنامه ریزی بلند مدت: راهکارهای سازگاری با شرایط آب و هوایی اگر در راه حل ها و سیاست های بلندمدت ادغام شوند موثرتر هستند. برنامه های ملی سازگاری یک مکانیزم حکمرانی حیاتی برای کشورها بمنظور برنامه ریزی برای آینده و اولویت بندی نیازهای سازگاری است. بخش کلیدی این برنامه ها، بررسی سناریوهای آب و هوایی در دهه های آتی و ترکیب آنها با ارزیابی لطمه پذیری بخش های مختلف است. این اقدامات می تواند به برنامه ریزی و هدایت تصمیمات دولت در مورد سرمایه گذاری، تغییرات چارچوب نظارتی و مالی و افزایش آگاهی عمومی کمک نماید.




منبع:

1401/07/25
09:09:29
5.0 / 5
350
تگهای خبر: آب , اقلیم , خدمات , درخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۲
حیوان خانگی - خرید و فروش حیوانات خانگی
petiab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت حیوان خانگی محفوظ است (پت یاب)

حیوان خانگی حیوان خانگی

خرید و فروش حیوانات خانگی