استاندار خوزستان خبر داد؛

کاشت ۱۶۰۰ اکالیپتوس در خوزستان

کاشت ۱۶۰۰ اکالیپتوس در خوزستان به گزارش حیوان خانگی، استاندار خوزستان به اجرای طرح زراعت چوب در استان اشاره نمود و اظهار داشت: مقرر شده است در هر هکتار بین یک هزار تا یک هزار و 600 اصله درخت اکالیپتوس کاشته شود.



به گزارش حیوان خانگی به نقل از مهر، علی اکبر حسینی محراب شامگاه شنبه در گفت گویی رسانه ای ضمن تشریح اقدامات سفر رییس جمهور به استان خوزستان، اظهار داشت: با شروع به کار طرح کارخانه تخته فشرده پاک چوب در شهرهای شوش و کرخه که هر دو شهرهای مهم ما در شمال غربی استان هستند، اشتغال بسیار خوبی در این مناطق ایجاد می شود.
وی اضافه کرد: این کارخانه قسمتی از زنجیره تولید چوب است که در زیر مجموعه خود، شهرک مبلمان، تولید وسایل اداری، اسانس گیری و… در دستور کار است که کارخانه اسانس گیری به تولید رسیده و می تواند در اشتغال، تولید و بی نیاز کردن کشور از واردات چوب ام دی اف و کاغذ بی نیاز کند.
استاندار خوزستان در ارتباط با چگونگی تامین مواد اولیه کارخانه، اظهار داشت: طبق مجوزی که از هیأت دولت گرفتیم، قرار شد بمنظور زراعت چوب در ۲۹۰ هزار هکتار برای چهار سال و در هر سال ۷۵ هزار هکتار در استان برنامه ریزی کردیم.
حسینی محراب بیان کرد: اراضی که برای زراعت چوب در نظر گرفته شده اغلب کانون گرد و غبار و ریزگرد بوده اند، همین طور اراضی کنار دریاچه ها و رودخانه های استان هستند.
وی با اشاره به اینکه زراعت چوب به کمک مردم و فارغ التحصیلان رشته های زراعت و کشاورزی صورت می گیرد، عنوان کرد: هم اکنون ۵۶ میلیون اصله نهال در مخازن نهالستان های سراسر استان برای کاشت درخت داریم که مقرر شده است در هر هکتار بین یک هزار تا یک هزار و ۶۰۰ اصله درخت اکالیپتوس کاشته شود.
حسینی محراب اضافه کرد: اگر بتوانیم طرح زراعت چوب را ظرف چهار سال اجرائی نماییم در حقیقت موفق شدیم هوای استان را بین چهار تا پنج درجه خنک نماییم.
وی عنوان کرد: زراعت چوب درآمد خیلی خوبی دارد و طبق بررسی های انجام شده سالانه هر هکتار زمین بین ۵۰۰ میلیون تومان تا چهار میلیارد تومان برای کشاورزان درآمد داشته باشد.
حسینی با تکیه بر این که بخش زیادی از جوانان را می توانیم در طرح زراعت چوب مشغول به کار نماییم، بیان کرد: برای اجرای این طرح زمینهای زیادی در نظر گرفته شده است که در بخش خرد در قالب زمینهای کوچک بین پنج تا ۱۰ هکتار در نظر گرفتیم.
وی در ارتباط با طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری، اظهار داشت: ۳۰۰ هزار هکتار این طرح در استانهای خوزستان و ایلام اجرا شده و زهکشی ها، کانال های درجه یک و دو توسط وزارت نیرو و درجه سه و چهار توسط وزارت جهاد کشاورزی تولید شده است.
حسینی محراب اضافه کرد: ۲۵۰ هزار هکتار دیگری که باقی مانده در قانون بودجه ۱۴۰۲ مقرر شده اعتبارات آن از محل حق السهم دولت در کشت و صنعت نیشکر خوزستان در نظر گرفته شود.
وی اظهار داشت: همانطور که خوزستان پارسال در تولید گندم اول شد با اجرای فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری می توانیم در سال آینده زراعی با این بهینه سازی آب و زمین که انجام شد به یک بهره برداری مضاعفی برسیم.
حسینی محراب به بیان این که اجرای طرح ۵۵۰ هزار هکتاری در سطح استان تقسیم شده است، عنوان کرد: سهم مرکز و جنوب استان از این طرح بیشتر است که باتوجه به برنامه ای که توسط مجلس مصوب شده مقرر است شمال استان و قسمتی از مناطق جنوب که در طرح دیده نشده بود از این طرح نیز بهره مند شوند.
کاهش مصرف آب در خوزستان
کوی ضمن اشاره به افتتاح طرح آبیاری زیر سطحی با حضور رییس جمهور، اظهار داشت: این طرح به عنوان نمونه در ۱۵۰ هکتار و در دو مرحله ۱۴۰۰ هکتاری و سپس سه هزار هکتاری اجرا می شود که اجرای آن سبب می شود در بیش از یک سوم آب صرفه جویی شود.
وی با اشاره به اینکه این طرح برای نخستین بار در کشت و صنعت نیشکر کارون اجرا شد، عنوان کرد: امیدوار هستیم طرح آبیاری زیرسطحی در سراسر کشور اجرا شود چونکه مدرن ترین نوع آبیاری در دنیا است و فقط چند کشور از این فناوری بهره می برند.
حسینی محراب اضافه کرد: اگر بتوانیم طرح آبیاری زیر سطحی را باتوجه به کم بارشی بودن استان در عرصه کشاورزی گسترش بدهیم، گام مهمی در ذخیره آب برداشته ایم؛ هزینه های اجرای این طرح زیاد است اما با کارهایی که شرکت های دانش بنیان انجام دادند به یک سوم نورم بین المللی رساندند.
حسینی محراب اظهار داشت: با وجود تبلیغات گروه ها و شبکه های معاند در خصوص این که مردم ایذه در مقابل نظام ایستاده اند اما استقبال مردم ایذه از رییس جمهور سبب شد هر چه دشمنان بافته بودند، پنبه شود بطوریکه کاروان رییس جمهور نتوانست میان استقبال بی نظیر مردم حرکت نماید.
وی با اشاره به اینکه حل مساله آب آشامیدنی و کشاورزی در ایذه از مسائل اصلی ما است، عنوان کرد: طرح آبرسانی از مخزن دریاچه کارون ۳ به طول ۳۳ کیلومتر مانده که این خط هفت شهرستان از رامهرمز تا ایذه را در برمی گیرد.
حسینی محراب اضافه کرد: پیمانکار این پروژه قرارگاه خاتم است و طبق پیش بینی که انجام شده مقرر است ظرف دو سال تکمیل شود اما طبق دستور رییس جمهور بنا است در مدت زمام کوتاه تری صورت گیرد.
وی ضمن اشاره به طرح های اقتصادی پیشنهاد شده رییس جمهور برای شهرستان ایذه، اظهار داشت: فولاد ورق عریض با کمک فولاد خوزستان و وزارت صنعت با ظرفیت یک میلیون تن در سال باید در شهرستان ایذه اجرا شود.
حسینی محراب افزود، : باتوجه به وضعیت شهرستان ایذه که میان دو کارخانه های فولاد خوزستان و مبارکه اصفهان قرار دارد وزارت صنعت باید جلسات مربوط به این طرح را پیگیری و فرصت های اشتغال را فراهم آورد.
وی عنوان کرد: رییس جمهور در مسافرت به شهرستان ایذه دستور راه اندازی پتروپالایش با ظرفیت ۵۰ هزار بشکه را داد تا به کمک مجموعه هلدینگ خلیج فارس اجرائی شود که این اقدام کمک بسیاری به حلقه های مفقوده اشتغال می کند.
حسینی محراب در ارتباط با طرح جامع فاضلاب در اهواز اظهار داشت: وزارت نیرو نیز طرح فاضلاب شهرهای اهواز، آبادان، خرمشهر و … را در دستور کار خود قرار داده و کارفرما خود وزارت نیرو است.
وی با تکیه بر لزوم بستن مجاری فاضلاب به رودخانه کارون، عنوان کرد: با اجرائی شدن طرح پمپاژ فاضلاب کوی ملی راه در دو مرحله سه مجاری ورودی فاضلاب به رودخانه بسته شد که امیدواریم ظرف ماههای آینده سه مجاری دیگر بسته شود.
حسینی محراب با اشاره به اینکه بیشتر مناطق اهواز برای اجرای پروژه فاضلاب لوله گذاری شده است، اظهار داشت: ۳۲۴ کیلومتر شبکه فاضلاب در شرق اهواز لوله گذاری شده و امیدواریم با وصل شبکه فاضلاب ملی راه که هم بتواند آب را برای فضای سبز و شرکت فولاد تصفیه کند، مشکلات فاضلاب خوزستان تا سال آینده حل شود.

1402/12/21
08:26:50
5.0 / 5
319
تگهای خبر: آب , باد , درخت , رودخانه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
حیوان خانگی - خرید و فروش حیوانات خانگی
petiab.ir - حقوق مادی و معنوی سایت حیوان خانگی محفوظ است (پت یاب)

حیوان خانگی حیوان خانگی

خرید و فروش حیوانات خانگی