به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا از خبرگزاری فرانسه، پنگوئن پادشاه (Aptenodytes patagonicus) دومین گونه بزرگ پنگوئن بعد از پنگوئن امپراطور هستند.
این مطالعه كه توسط محققان دانشگاه استراسبورگ فرانسه انجام شد، نشان داده است گرم شدن آب اقیانوس ها، ماهی ها را به مناطقی سوق می دهد كه آب خنك تری دارند و در نتیجه پنگوئن ها مجبور می شوند كه برای تهیه غذا برای بچه های گرسنه خود در خشكی، به مناطق دور دست تری شنا كنند.
سلین لو بوچه جامعه شناس محیط زیست در دانشگاه استراسبورگ فرانسه كه در نوشتن این مطالعه همكاری داشت، اظهار داشت: بزودی مدت سفرهای تابستانی والدین برای یافتن غذا آنقدر طولانی می گردد كه بچه های آنها در انتظار والدین خود، جانشان را از گرسنگی از دست می دهند.
بر اساس این مطالعه كه در مجله Nature Climate Change انتشار یافته است، پنگوئن های پادشاه در جزایری پراكنده در اطراف اقیانوس قطب جنوب زندگی می كنند. این پنگوئن ها می توانند به اندازه 500 كیلومتر در یك كمربند غذایی در این قاره برای تهیه غذا شنا كنند.
اما الگوهای آب و هوایی نشان می دهند كه این كمربند غذایی به قطب جنوب نزدیك و نزدیك تر خواهد شد و در نتیجه پنگوئن ها مجبورند كه برای تهیه غذای خود مسافت بیشتری شنا كنند. انتظار می رود كه تا سال 2100 این پنگوئن ها یا به جزایر دیگری مهاجرت كنند و یا 70درصد آنها ناپدید خواهند شد.