مقابله با گرما به کمک معماری سنتی هند
به گزارش حیوان خانگی، خراسان رضوی معماری سنتی هند می تواند به شهرها کمک نماید تا با تغییرات آب وهوایی سازگار شوند.
به نقل از ویفروم، شهر های هند به علت تغییرات آب وهوایی و عوامل دیگر گرمتر می شوند و ساختمان های مدرن به خوبی با آب وهوای گرم هند سازگار نیستند و معماری سنتی هند نسبت به معماری مدرن نسبت به تغییرات آب وهوا مقاوم تر و پایدارتر است.
خیلی از هندی ها، با عنایت به افزایش روزهای گرم و تغییرات آشکار آب وهوایی، به معماری بومی روی می آورند البته شکل سنتی طراحی ساختمان با عنایت به شرایط آب وهوایی منطقه متفاوت می باشد.
خانه های سنتی، شهرت خوبی در هند نداشته اند و این تصور که مصالح طبیعی کیفیت پایین تری دارند، حتی اگر خیلی از این ساختمان ها برای بیشتر از یک قرن باقی مانده باشند، همچنان بر جای مانده است اما این تصور درحال تغییر است.
کارشناسان صنعت علاقه مردم به پایداری، نگرانی فزاینده در مورد تغییرات آب وهوا و تمایل به پشتیبانی از شیوه های سنتی زندگی را از علل علاقه مجدد به معماری بومی ذکر می کنند.
مطالعه ای در سال ۲۰۲۱ در مؤسسه علوم هند، بنگلور نشان داد که دمای داخلی خانه های مدرن ۷ تا ۱۰ درصد بیشتر از خانه های سنتی در روستای بنگال غربی است. توانایی ساختمان های بومی برای مقاومت در مقابل تغییرات دمایی گسترده تر، یک چاره سازگاری واقعی برای هند با تشدید اثرات آب وهوایی عرضه می کند.
محققان اعلام کردند که طراحی ساختمان های پایدار نه تنها در مورد مصالح سازگار با محیط زیست بلکه به سلامت انسان هم مربوط می شود؛ ساختمان ها حدود ۴۰ درصد انتشار دی اکسیدکربن جهانی را می سازند.
منبع: petiab.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب