انصاری مطرح كرد؛
باید برای صیانت از محیط زیست توافق سازی کنیم
به گزارش حیوان خانگی، رییس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: من اعتقاد ویژه ای به مشارکت دارم و خودرا متعهد می دانم که برای صیانت از محیط زیست کشور باید توافق سازی نماییم.
به گزارش حیوان خانگی به نقل از مهر، شینا انصاری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در جلسه هم اندیشی با تشکلهای مردم نهاد محیط زیست و منابع طبیعی سراسر کشور، نمایندگان شبکه های استانی و فعالان محیط زیستی کشور که امروز در سالن جلسات سازمان حفاظت محیط زیست برگزار گردید، بیان داشت: امیدوار هستم در این فرصت کوتاهی که برای خدمت به محیط زیست کشور پیش آمده است بتوانیم همگی باهم بخش بزرگی از مسائل و مشکلات حوزه محیط زیست را حل نماییم و این ممکن نخواهد بود مگر با مشارکت شما فعالان و تشکل های محیط زیستی و سایر دغدغه مندان این حوزه. وی ادامه داد: من اعتقاد ویژه ای به مشارکت دارم و خودم را متعهد می دانم که برای صیانت از محیط زیست ایران باید رویکرد جدی جهت توافق سازی داشته باشیم. او اشاره کرد: ما در ابتدا باید بتوانیم در سطح حاکمیت توافق سازی و اجماع برای صیانت از محیط زیست داشته باشیم و بعد بتوانیم در این مساله را در سطح مردم عملی نماییم. معاون رییس جمهور با اشاره به این که همگی باید به اصل ۵۰ قانون اساسی اعتقاد داشته باشیم و به آن عمل نماییم، اشاره کرد: ما با مشکلات و موضوعات جدی در عرصه محیط زیست رو به رو هستیم از آلودگی ها در عرصه آب و خاک و هوا تا تغییرات اقلیمی و مشکلات حوزه تنوع زیستی و باید قدری در این خصوص واقع بین باشیم برای اینکه برای حل این مسائل نمی توانیم انتظار معجزه داشته باشیم.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: نیازمند همکاری و مشارکت جدی فعالان و تشکل ها هستیم و باید یکپارچگی و انسجامی برای حل مشکلات وجود داشته باشد برای اینکه یکپارچگی می تواند به حل سریع مشکلات کمک نماید. انصاری بیان داشت: شناخت مساله یکی از مسائلی است که باید در نظر داشته باشیم و اگر شناخت درستی از مسائل داشته باشیم می توانیم در حل آنها بهتر عمل نماییم. او افزود: جلب مشارکت حداکثری تشکل ها سیاست اصلی ما در این دوره خواهد بود برای اینکه مردمی سازی صیانت از محیط زیست تنها با این طریق ممکن است. وی کنشگری راهکار محور و نقد سازنده را یکی از راه های مؤثر فعالان محیط زیست برای تأثیرگذاری بر عملکرد مدیران دانست و اظهار داشت: کنشگری راهکار محور می تواند موجب شود که گوش شنوا در سطح کلان وجود داشته باشیم و فعالان محیط زیست نباید در ایستگاه نقد متوقف شوند بلکه باید راهکارهای مختلف و علمی برای حل مساله داشته باشند. رییس سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: تشکل ها اگر در فرایندهای تصمیم گیری حضور داشته باشند می تواند راهکارهای بهتری عرضه کنند و ما اهتمام داریم که اصل شفافیت را در دستور کار جدی قرار دهیم و در مسائل سازمان به مفهوم واقعی پاسخگو باشیم. در این نشست فعالان محیط زیست و نمایندگان تشکل های سراسر کشور موارد مختلفی را برای پیشبرد اهداف سازمان حفاظت محیط زیست مطرح نمودند. در نظر گرفتن منافع محیط زیست در سطح کلان، توجه به سند تحول سازمان های مردم نهاد، توجه به بارگذاری صنعتی در استانهای جنوبی و آلودگی های ناشی از آن، مشارکت جدی در کنوانسیون های بین المللی همچون کنوانسیون راپمی، تهران، رامسر، توجه به ظرفیت صندوق ملی محیط زیست در حل مسائل زیست محیطی کشور، توجه به ظرفیت وزارت امور خارجه در حل مشکلات محیط زیستی مشترک منطقه ای و بین المللی، توجه به حق آبه رودخانه ها و پس رفت دریای خزر، خشک شدن دریاچه ارومیه، جلوگیری از قاچاق حیات وحش، تعامل با دستگاه های دیگر برای کاهش تخریب محیط زیست، تصویب قانون پشتیبانی از حیوانات در دولت جدید، نهادینه شدن سیستماتیک مشارکت در سازمان، حذف فلرسوزی ها در جنوب کشور، توجه به حفاظت مشارکتی و ظرفیتهای جوامع محلی و کاهش بارگذاری جمعیت در فلات مرکزی همچون مباحث مهم مطرح شده در این نشست از طرف نمایندگان تشکل ها و فعالان محیط زیست بود.
منبع: حیوان خانگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب